اطلاعیه درخصوص اعلام نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون سال ۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/5/1 |
 باستحضار می رساند ثبت نام اینترنتی دکتری بدون آزمون در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به پایان رسیده است.

*درخواست متقاضیانی که طبق آیین نامه واجد شرایط پذیرش هستند از سوی اداره استعدادهای درخشان و المپیادها به دانشکده ­ها ارسال می­ گردد.
*دانشکده­ ها طبق شرایط و ضوابط خود می­ توانند اقدام به پذیرش اوّلیه متقاضیان نمایند.
*اسامی دعوت­ شدگان به مصاحبه در وب سایت دانشکده اعلام خواهد گردید.
*چنانچه در هر مرحله از ثبت­ نام، بررسی مدارک و اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب شرایط پذیرش از طریق این فراخوان را ندارد یا مغایرتی بین مدارک و مستندات ارائه شده با اصل مدارک وجود داشته باشد ثبت نام ایشان لغو خواهد شد.
مصاحبه پذیرفته­ شدگان بدون آزمون همزمان با پذیرفته­ شدگان آزمون کتبی دکتری می­ باشد.
  *زمان مصاحبه و اعلام نتایج نهایی در سایت اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه اعلام خواهد شد.

خواهشمند است جداً از مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی در خصوص زمان مصاحبه و اعلام نتایج جدّاً خودداری گردد.