اعلام شماره پرونده واجدین شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون سال ۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/6/26 |
اسامی دعوت­ شدگان به مصاحبه در وب سایت دانشکده اعلام خواهد گردید.
ارائه درخواست و دارا بودن حداقل شرایط به هیچ عنوان به منزله پذیرش نمی­ باشد و بدیهی است اعلام نتایج اوّلیه هیچگونه حقّی برای داوطلبان ایجاد ننموده و پذیرش نهایی منوط به موافقت دانشگاه و تأیید سازمان سنجش آموزش کشور می­ باشد و احراز صلاحیت عمومی و انضباطی دانشجویان ضروری است.

چنانچه در هر مرحله از ثبت­ نام، بررسی مدارک و اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب شرایط پذیرش از طریق این فراخوان را ندارد یا مغایرتی بین مدارک و مستندات ارائه شده با اصل مدارک وجود داشته باشد ثبت نام ایشان لغو خواهد شد.
مصاحبه پذیرفته­ شدگان بدون آزمون همزمان با پذیرفته­ شدگان آزمون کتبی دکتری می­ باشد.
*زمان مصاحبه و اعلام نتایج در سایت اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه اعلام خواهد شد.
*خواهشمند است جداً از مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی در خصوص زمان مصاحبه و اعلام نتایج جدّاً خودداری گردد.